10 faktů o našich řasenkách - v čem jsou tak unikátní

Dnes jsem si pro vás připravila článek/pár bodů na téma, v čem jsou naše řasenky tak skvělé, unikátní a super? :-)

Řeknu vám i takový krátký příběh, jak jsme se k řasenkám dostali. Můj přítel má tetu v Anglii, která na řasenky právě v Anglii narazila. Dovezla nám nějaké na vyzkoušení do ČR, hlavně tedy mamince mého přítele, která je už přes 25 let kosmetičkou u francouzské značky Sothys. Maminka mého přítele dovezla nějaké řasenky na vyzkoušení svým kamarádkám kosmetičkám právě ze Sothys, ty je vyzkoušely, vykoupily všechny zásoby (mimochodem jsou našimi skvělými zákaznicemi dodnes), které teta do ČR přivezla a jelikož sehnat pořádnou řasenku na prodej do kosmetických salonů bylo obtížné, rozhodli jsme se, že máme v ruce super produkt a že řasenky začneme do ČR dovážet. A tak najednou v roce 2014 vznikla naše malá rodinná firmička Anglická krása :-)

Postavená na super řasenkách......

A teď pár bodů, proč jsou tak super, proč je my milujeme a proč se pro ně vy, naše zákaznice stále a stále dokola vracíte, za což jsme nesmírně vděční.

  1. dělají krásné řasy
  2. jsou skvělé na vrstvení (čím více vrstev, tím hezčí) - což u většiny řasenek bývá opačné
  3. žádné panda oči
  4. drží celý den i noc téměř ve všech extrémních podmínkách
  5. (léto - obrovská vedra a pocení, dovolená u moře, hory, posilovna, běh, sauna, párty, náročné zaměstnání, pláč, dokonce přežije i bazén)
  6. 3 druhy řasenek - v nabídce máme 3 druhy řasenek a tak si svou oblíbenou vybere opravdu každý - podrobněji vám každou naší řasenku představím v jiném článku :-)
  7. řasenka na citlivé oči - 8 z 10 zákaznic s citlivýma očima naše řasenky vyhovují a mohou tak řasenku konečně v klidu používat (jelikož ji lehce odlíčíte vodou)
  8. odlíčitelné pouze vodou - paradox je, že drží celý den (i v extrémních podmínkách, posilovna atd....), ale zároveň jí večer odlíčíte klidně jen teplou vodou ve sprše
  9. nejsou voděodolné - voděodolná řasenka není pro oči a pro řasy vůbec dobrá, špatně se smývá a je potřeba pořádně oko drhnout - naše drží jako voděodolná, ale není, takže je pro oko a pro řasy šetrná :-)
  10. nerozmazávají se, nedrolí, nežmolkují
  11. netestováno na zvířatech

 

Hezký den :-)