Co na akné/problematickou pleť?

Krásný den, dnes jsme si pro vás připravili článek na téma akné a co bychom vám na aknózní pleť doporučili zvolit z našeho sortimentu.

Víme, že každému zabírá něco jiného, ale i přírodní veganská kosmetika Nourish London doporučuje kombinaci některých produktů, která na akné pomáhají a tak jsme se rozhodli vám je prozradit :-) 

Řada Balance (na smíšenou/mastnou pleť) je vědecky vyvinuta tak, aby odpovídala potřebám pokožky - ať už reguluje tvorbu kožního mazu s cílem eliminovat přebytek lesku, ale také optimalizuje hydrataci (i mastná pleť potřebuje hydratovat), aby obnovila pružnost a vitalitu pokožky pleti. 

Řada Balance je doplněna inovativní směsí vitamínů a minerálu, které podporují přirozenou látkovou přeměnu pokožky a zanechává ji svěží, hydratovanou a vyrovnanou.

Právě řada Balance v kombinaci se sortimentem Kale (výrobky obsahující blahodárnou kadeřavou kapustu - kapustový enzymatický hluboce čistící peeling + odličovací krém kale 3D ) a pleťovým olejem Radiance - na podporu zářivosti pleti, pomáhají pokožku zklidnit, zacílit na problematické místo a léčit přetíženou a akné náchylnou pleť a vytvořit z ní krásnou zdravou pleť.

 Kosmetika Nourish London je přírodní certifikovaná veganská kosmetika.